IceHun Blog
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Rólam
 
Airsoft
 
Hivatalos Logo

 
Technika
 
Hirdetőfal
 
Filmek
 
World of Warcraft
 
Tauri WoW
 
Egyéb WoW Témák
 
Scifi Gif

halo GIF

star wars loop GIF

quake GIF

space ship GIF

 
Star Wars
 
Indie Játékok
 
Szavazás
Előfordult már veled olyan, hogy függő lettél egy videojátéktól?

Igen
Nem
Inkább egy videojáték, mint a drog
És...zavar?
Kocka vagyok :D
Mrglrglmrglmrrrlggg
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Warmane - Arany Farm

Warmane [Icecrown]

Arany farmolás tippek kezdőknek

Szerver elérhető ide kattintva!

 

Koldulás

Koldulhatsz a főtereken, néha bejön, néha meg nem. Napi 1000 aranyra számíthatsz, de ez a leglassabb folyamat.


Coin-t becserélem aranyra

A warmane.com honlapon lehetőséged van a "Trade" (Kereskedelem) funkciót kihasználni, ahol némi Coin-ért (Pénzérme; Ez a prémium fizetőeszköz a honlapon, amit igazi pénzért vehetsz.) A legalacsonyabb a 2 coin, ami általában 1750 aranyat ér. Ezt instant megkapja mindenki postán keresztül. Kis időt azért mindenre várni kell, illetve van egy 22 másodperces időkorlát ahhoz, hogy újra vehessél valamit. Természetesen a "Store" (Bolt) funkciót is igénybe veheted, ahol Coin-okért különböző itemeket vehetünk, akár fullos karaktert is csinálhatunk. Mind a kettő funkció mellett kihasználhatjuk még a különböző szolgáltatásokat is, szintén Coin-okért cserébe. Nem véletlen nevezeik "Pay2win" szervernek. A létszám miatt ne aggódj, durván 10.000-en játszanak átlagosan rajta.


Szakmázás

A szakmázással már könnyedén juthatunk sok aranyhoz, akár kis szinten is. Egy vagy két másodlagos szakmát érdemes felhúznunk, ha komolyan elszánjuk magunkat ahhoz, hogy aranyhoz jussunk. Természetesen karakter és kaszt függők is a szakmák. De nincs megkötve senkinek a keze, azt húz fel, amit akar. Azért először pár tippet adnék, milyen kaszthoz, milyen szakma illik.

Plate:

Warrior: Tank: Mining (Bányászat) Plusz stamina+ Blacksmithing (ruházat, fegyver barkácsolás). | Dps: Mining (A plusz stamina mellett "Ore"-kat farmolhatunk, amiket a Jewelcrafting segítségével széttörhetünk és a gemek-hez (kövek) alapanyagokhoz jutunk. (Jewelcrafting = ékszerek, gemek gyártása és az Aukciós házban is igen kelendőek. A gemek darabjai 150-400 arany között mozognak.) |PvP: Mining + Engineering (PvP-re alkalmas "encsák" fejlesztések gyártása/motor elkészítése (AH = Aukciós ház) AH-ban drága/puskák és íjpuskák gyártása, robbanószerek gyártása).  --- Mindamellett szokták még húzni a Tailoring (köpenyre (Cloak) az encsa miatt + táskák gyártása miatt, értsd arany farm). Illetve az Enchanting -ot, ezzel különböző típusú fejlesztéseket rakhatunk a már meglévőek mellé a ruházatainkra vagy fegyvereinkre és az AH-ban is igen nagy árban mennek.

Paladin: Paladinnak én Mining-ot és BS-t (BS = Blacksmithing) húznék, mivel a paladin lehet tank, dps és healer is akár. Így a craftolás szempontjából és a különleges receptek megszerzésével igen nagy summához juthatunk az Aukciós Házban. De a Mining + JC, se kizárt, már csak a gemek és az arany farmolás szempontjából. 

Death Knight: Tank,Dps: Mining + BS vagy Mining + JC vagy Mining + Engineering.


Mail:

Hunter: A hunter már más tészta. Neki ajánlom első körben a Skinning (Bőrnyúzás) és a Leatherworking (Bőr megmunkálás) szakmákat. Ugyan is míg a Skinning segítségével Burning Steppes-ben a "Rugged Leather"-eket farmolja vagy Northrend-en az "Arctic Fur"-t, addig az LW -t (LW = Leatherworking) is húzhatja. A Skinning hasonlóan ugyan olyan jól kifizetendő arany farmolási szakma, mint a Mining. Csak nem bányászkodunk, hanem előbb állatokat ölünk le, majd azoknak a bőrét lenyúzzuk. Egy 80-as szintű karakterrel, elég gyorsan juthatunk nagy mennyiségű aranyhoz. A vadászok szokták alkalmazni még a Mining + Engineering párost is, amellyel nemcsak aranyat farmolnak, hanem az Engineering-el saját puskát gyártanak maguknak és így megkönnyítik a fejlődést is.

Shaman: Szintén Skinning + LW. Az LW a ruházat gyártása miatt, a Skinning pedig az arany farm miatt is. Vagy ő is beáll a Mining + JC párosok mellé és magának gyártja le a köveket. Újdonság pedig az, hogy bele vág a Herbalism (Gyógynövények szedése) és az Alchemy (Különféle kotyvalékok keverése) szakmákba.


Leather:

Druid: A druidok egy bizonyos szint után képesek átváltozni madár formában, nemcsak a repülésük miatt különlegesek, mert nincs szükségük külön hátasra (Mount), hanem mert a Herbalism, mint szakmát egyszerűbben kezelik. Sokkalta gyorsabban szedik össze a hegyekben található növényeket, mint azok, akiknek külön hátas kell. Mivel nekik nem kell visszaváltozniuk eredeti alakjukba, hanem madár formában is összetudják szedni. Ezért a leggyorsabb arany farmolási lehetőség, ha a Herbalism-ot és az Alchemy-t válasszuk nekik. Kotyvalékok, akár plusz stamina, attack power vagy mana regen elixírek szükségesek nekik, könnyen és gyorsan gyártják le azokat. No de, választhatjuk nekik a Skinning + Leathworking kombinációt is. Hiszen ruházat is szokott kelleni.

Rogue: A rugóknak szintén Skinning + LW, vagy választhatjuk a Mining + Engineering-et is. Kevés az olyan rugó, akik inkább az instákban szeretnek bossokat ütögetni. Inkább jobban szeretik a PvP-t és a közel harcokat az ellenséggel szemben. Mindamellett az Enchanting-ot is szívesen használják.


Cloth:

Mage: A mágusok igen csak rafináltak és erősek is, nemcsak a PvE-ben hanem szeretnek kikapcsolódni a PvP játszótereken is. Többségében a Tailoring és Enchanting kombinációt választják. Ez a legalkalmasabb számukra és hasznos is. De szóba jöhet a Mining + Engineering és a Mining + JC páros is.

Priest: A papok szintén, mint a mágusok. 

Warlock: A sötét mágusok is szintén Tailor és Enchanting beállítottságúak, akár csak az előző 2 "Cloth" felsorolt kasztok.


A legjobban keresett szakmák:

Elsődlegesek:

 • Jewelcrafting
 • Alchemy
 • Enchanting
 • Leatherworking
 • Blacksmithing

Másodlagosak:

 • Mining
 • Skinning
 • Herbalism

Léteznek harmadlagos szakmák is, ezek közül 1-et kiemelnék az a "Cooking" (Főzés), amellyel különféle ételeket készíthetünk el, melyeket ha meg is eszünk, akkor különféle plusz képességekkel erősíthetjük a karaktereinket. Ezeket az ételeket az Aukciós Házban is eladhatjuk, elég jó áron. Ehhez viszont szükséges lesz még egy szakmához, az pedig a Fishing (Horgászat).

Amivel is szintén lehet aranyat keresni, de kisebb mértékben és nem említettem, azaz Inscription (különféle iratok elkészítése; lásd Glyph: melyek a már meglévő képességeinket fejlesztik erősebbre ➡ Ezen kívül még gyárthatunk partira kiható "Scroll"-okat (iratokat), amiket ha elnyomunk a teljes parti felerősödik. De az utóbbiakat csak akkor veszik igénybe, ha mondjuk egy olyan kaszt nincs a partiban, akinek arra a képességére szükség lenne. Ez így elég bonyolult, de majd megérted. Az Inscription húzásához pedig szükséges lesz a Herbalism, mint másodlagos szakma.


Kis insták farmolása

Egy nagyobb szintű karakterrel, akár vissza is mehetünk kisebb szintű instákba és az ott szerzett item-eket eladhatjuk egyszerűen a vendor-nak, vagy a különleges item-eket berakhatjuk az Aukciós Házba eladásra.


Nagyobb insták/raidek - Trash Loot vagy Boss Loot

A bossok előtt mindig általában vannak bizonyos "Trash"-ek (értsd; szemét, melyek nem konkrét olyan szemétre gondolnak, amit a kukában találsz, hanem rengeteg mob-ra; amik ilyen szörny féleségek). Nos, azokból eshetnek olyan item-ek (Equipped = Eladható, átadható) , amiket általában drágán el tudsz adni az Aukciós Házban, természetesen azokat neked is kell elvinned, mármint a loot-ot.


World Boss-ok megölése

A játékban rengeteg "World Boss" (A világ főellenségei) találkozhatunk, amelyek megölése után többnyire a Loot-ban Equipped item-ek találhatóak, amik eladhatóak.


Emblem's

 • Emblem of Heroism: Jewelcrafting alapanyagokat vehetünk belőle. A "Cardinal Ruby" mindig is jól ment az Aukciós Házban, most is legrosszabb esetben darabját 250 aranyért is eltudod passzolni.
 • Emblem of Valor: 60 db Emblem of Valor-ból "Bracer" (Karkötőt) tudunk kivenni, melyet eltudunk adni Aukciós Házban. Mielőtt kivennék egyet, nézzük meg AH-ban mennyit ér jelenleg. Olyan 3000 és 10.000 arany között mozognak az árak.
 • Emblem of Conquest: 18 db Eblem of Conquest-ből 1 db "Runed Orb"-ot tudunk kivenni, az AH-ban hiányos terméknek számít, így akár darabjáért 500 vagy 1000 aranyat is elkérhetünk. De fel is használhatjuk a szakmánkhoz.
 • Eblem of Triumph: 15 db Eblem of Triumph-ból 1 db "Crusader Orb"-ot tudunk kivenni, az AH-ban ez átlagosan darabja 300-500 arany szokott lenni. Ezt is szintén felhasználhatjuk több szakmához.
 • Emblem of Frost: 23 db Emblem of Frost-ból 1 db "Primordial Saronite"-t tudunk kivenni, az AH-ban ez átlagosan darabja 850-1200 arany szokott lenni. Ezt is szintén felhasználhatjuk több szakmához.

Honor farm

honor-t (PvP fizető eszköz) betudjuk váltani Jewelcrafting alapanyagokra, és Jewelcrafting receptekre.


Random Lich King Dungeon ⚔ Random Lich King Heroic

5 fős kis insták farmolása.


Companion (Házi kedvencek gyűjtése)

A Companion-ok olyan kis kedvencek, amelyeket elsősorban gyűjtők figyelmébe ajánljuk. Akik szeretik a cuki vagy az egzotikus kis állatokat. Esetleg csak az acsikra (Achievement) hajt. Ezeket a kis állatokat számtalan helyen megtalálhatjuk és AH-ban áruk 1000 és 30.000 arany között megtalálhatóak.


Mount (Hátasok farmolása)

Vannak olyan Mount-ok, amelyeket egyes Event-ek (Esemény) lezajlásával szerezhetünk meg, vagy egyes nagyobb instákban található bossok megölésével szerezhetünk olyan hátasokat, amelyeket eltudunk adni az Aukciós Házban.

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Látogatottság
Indulás: 2017-11-11
 
Óra
 
Call of Duty
 
Túlélős Játékok
 
FPS játékok
 
Stratégiai játékok
 
Szimulátor
 
Saját Linkek
 
Anime Gif

death note GIF

epic dragon ball z GIF

naruto shippuden GIF

 
Naptár
2018. Február
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
<<   >>
 
Segítő Linkek