IceHun Blog
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Rólam
 
Airsoft
 
Hivatalos Logo

 
Technika
 
Hirdetőfal
 
Filmek
 
World of Warcraft
 
Tauri WoW
 
Egyéb WoW Témák
 
Scifi Gif

halo GIF

star wars loop GIF

quake GIF

space ship GIF

 
Star Wars
 
Indie Játékok
 
Szavazás
Előfordult már veled olyan, hogy függő lettél egy videojátéktól?

Igen
Nem
Inkább egy videojáték, mint a drog
És...zavar?
Kocka vagyok :D
Mrglrglmrglmrrrlggg
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Next Day: Survival

Next Day: Survival

2017. július 20-ától próbálhatjuk ki a Next Day: Survival nevezetű túlélős játékot.A jelenleg korai hozzáférésű játék sok meglepetést tartogat számunkra. Egyáltalán semmi köze nincs a Playerunknown's Battlegrounds nevezetű játékhoz. Ez annál sokkal több kihívást tartogat és nem elég csupán a stratéga.

Képtalálat a következőre: „next day survival wallpaper”

A játékkal világszerte játszhatunk. Régiókra vannak felosztva a szerverek. Nyilván az európai és az ázsiai szervereken lesznek a legtöbben. Ha kiválasztottuk a régiót (lenti képen látható), akkor belépünk a főmenübe. Ahol átformálhatjuk a karakterünket, illetve nyithatunk szervereket vagy csatlakozhatunk egyre. Természetesen jelszavas szervereket is létrehozhatunk, ha az ismerőseinkkel akarunk játszani.

Képtalálat a következőre: „next day survival wallpaper”

Kétféle játékmód létezik. Így a szerverek is, erre a két módra vannak felosztva. A PvE és a PvP. A PvE játékmódban nincs sok tapasztalatom, ott igazából ténylegesen a küldetéseinknek élünk és csapatokban vadászunk. Míg a PvP mód, igazán élvezetes és kihívásokkal teli játékélményt biztosít mindenki számára. Az utóbbi módban is kapunk eleinte küldetéseket, amíg eldöntjük, hogy  melyik frakciókba is szeretnénk tartozni. Ez a későbbiekben már nem változtatható. [Egyetlen egy biztonságos hely van a játékban, ez pedig nem más mint; Point N12.]

Kapcsolódó kép

2 frakció választható:

 • Civilian (civilek)
 • Looters (banditák)

Míg a civilek a norma társadalmi formákba tartoznak, avagy vannak kötelezettségeik, addig a banditák (a már megszokott DayZ-ből ismerős lehet), inkább a szabadságot választják, ahol szó-szerint azt csinálnak, amit akarnak. A banditáknak alap, hogy civileket, vagy árulókat ölnek. Így juthatnak minél több tárgyhoz. A hullákat kilehet fosztani, de a civilek is ölhetnek banditákat és kifoszthatják őket. Ez így morbidnak hangzik, de alapvetően erről szólnak manapság az ehhez hasonló játékok.

Képtalálat a következőre: „next day survival wallpaper”

A játékot eléggé valóságosra tervezték; ha szükséges enni-, inni kell, ha sérülünk el kell látni a sebeket, vagy ha fertőzést kapunk, akkor injekciót kell beadnunk vagy kapszulát kell bevennünk. Ezeket mind megtaláljuk az elhagyatott településeken, vagy a katonai bázisokon, esetleg más játékosoktól lopunk. A játékban tehát lehetünk árulók is, akik ezt a szintet eltudják érni, azoknak végezniük kell legalább 1 az ő frakciójukba tartozó játékossal.

Képtalálat a következőre: „next day survival wallpaper”

Ha a játékunk során eldöntöttük melyik frakcióba is szeretnénk tartozni, akkor folytathatjuk küldetéseinket vagy magunkra hagyatkozunk és bejárjuk a nyitott világot. Nagyon nagy térképről beszélünk, amely igazából erdős-, hegyes -, dombos területek, elhagyatott falvakkal és területekkel.

Oda kell figyelnünk merre barangolunk mert bárhonnan jöhet támadás ellenünk. Nemcsak a játékosokkal gyűlhetnek meg a bajaink, hanem a természettel is. Fentebb említettem már, hogy fertőzést is kaphatunk, de a játékban vannak farkasaink és medvéink is, amelyek megölhetnek minket.

Ha meghalunk, akkor a frakciónknak megfelelő helyen éledhetünk újra, vagy Point N12-ben, kivéve ha árulók vagyunk.

Ha meghalunk, akkor megint az alap felszerelésekkel kezdhetjük újra a gyűjtögetést. Ha csak valamilyen véletlen folytán megtaláljuk a hullánkat és vissza vesszük a felszereléseinket, bár erre az esély nagyon minimális.

Képtalálat a következőre: „next day survival wallpaper”

És ha mindezekbe nem elég a veszély, akkor a játékban találhatóak a számítógép által irányított emberek is, akik vagy barátságosak-, vagy barátságtalanok. A barátságosak, akik küldetéseket adnak nekünk frakcióktól eltekintve. A szövetségeseink azok, akik a mi frakcióinkba tartoznak (értsd: civilek vagy banditák). Illetve vannak olyan emberek, akik mindenkinek ellenségeik, azok a katonák (military). A katonákat nem érdekli ki közelíti meg őket fegyverrel vagy anélkül. Parancs nélkül lelőnek téged.

Viszont ha megölsz egy katonát, akkor komolyabb felszereléseket is begyűjthetünk tőlük. Sőt, igazából náluk van minden komolyabb felszerelés is. Főleg az "A65" nevezetű bunker mélyén is. Itt rengeteg fegyverre, lőszerre és elsősegély nyújtó készletekre tehetünk szert. De ezeket mint mondtam, könnyedén el is veszthetjük, ha meghalunk.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

MINIMUM:

  • Op. rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 bit csak)
  • Processzor: Intel i3 Dual-Core
  • Memória: 6 GB RAM
  • Grafika: 1GB VRAM Shader Model 3.0 vagy nagyobb
  • DirectX: Verzió: 11
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 10 GB szabad hely
  • Hangkártya: DirectX kompatibilis

AJÁNLOTT:

  • Op. rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 bit csak)
  • Processzor: Intel i5 Quad Core vagy nagyobb / AMD Phenom II X6 vagy nagyobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: 2GB VRAM Shader Model 3.0 vagy nagyobb
  • DirectX: Verzió: 11
  • Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
  • Tárhely: 10 GB szabad hely
  • Hangkártya: DirectX kompatibilis

 

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Látogatottság
Indulás: 2017-11-11
 
Óra
 
Call of Duty
 
Túlélős Játékok
 
FPS játékok
 
Stratégiai játékok
 
Szimulátor
 
Saját Linkek
 
Anime Gif

death note GIF

epic dragon ball z GIF

naruto shippuden GIF

 
Naptár
2018. Február
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
<<   >>
 
Segítő Linkek