IceHun Blog
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Rólam
 
Airsoft
 
Hivatalos Logo

 
Technika
 
Hirdetőfal
 
Filmek
 
World of Warcraft
 
Tauri WoW
 
Egyéb WoW Témák
 
Scifi Gif

halo GIF

star wars loop GIF

quake GIF

space ship GIF

 
Star Wars
 
Indie Játékok
 
Szavazás
Előfordult már veled olyan, hogy függő lettél egy videojátéktól?

Igen
Nem
Inkább egy videojáték, mint a drog
És...zavar?
Kocka vagyok :D
Mrglrglmrglmrrrlggg
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Ki azaz Elfmárk

A streamerek neveit a biztonság kedvéért megváltoztattam. Béke ❤️ Ez nem vonatkozik Elfmárk és a csatlósaira ?

Ki azaz Elfmárk?

Nem elégszer látom ezt a kérdést, főleg a "Hogyan semmisítsd meg Elfmárk élő adását" c. videó után is. Szóval hagyj meséljem el az én sztorimat. Nem megyek teljesen bele a részletekbe, aki tudja miről van szó, annak nem sok érdekességet fog tartalmazni ez a cikk. De a lényeg benne van.

Eleinte még nem vettem komolyan a streamelést és inkább csak néztem magyar wowos streamelőket. Ez eleinte Thorim majd Odin volt és a későbbiekben Kologarn-t. Odin-t vagy mostani nevén Hodir-t, Thorim mutatta be az egyik élő adásán, ezt a srácot. El is kezdtem nézni, mert ilyenkor azért még jóval mindenkit tauri wowot streamelt. Kologarn-ra egyik raidelés alatt jutottam át, és így kezdtem el nézni őt is.

Ezek után gondoltam, ha már van több szabadidőm miért ne kezdhetnék bele én is egy Tauri WoW streamelésbe. Így is tettem.

Képtalálat a következőre: „tauri wallpaper”

Csak mint mindennek van egy sötét oldala is, ami elől nem menekülhetünk el, csak úgy ha kizárjuk magunk körül ezt a sötétséget. Ez volt Elfmárk. Egy gyerek, aki fogyatékossága ellenére is, kitűnő trollkodási módszerekkel rendelkezett. Élt is ezzel a különleges képességével. Célja egy volt: megölni minden élő adást tartó magyar tauriwow-os streamert. Nem mindig jártak sikerrel ugyanis a streamek néző tábora nem hagyta ezt.

Elfmárk olyan, mint a Minecraft világában Herobrine. Akit azért hoztak létre, hogy másoknak ártson. Hogy kísértsen az álmaidban is, rettentő gonosz tette. Először csak a chat-en keresztül üzenget, aztán ha nem tetszik a stílusa, levadássz téged.

Elfmárk nem király, nem is profi játékos, csupán egy élettelen senkiaki úgy éli ki vágyait, hogy másoknak árt. Nyilván nem ember. Miért is nem az? Szerintem egy élőholt, aki még félig ember alakot ölt, ezért is tudott másokat megmérgezni, így gyűjtött csatlósokat is magának. Pacsi pajtása Durexherceg, bár annyira együtt vannak szinte mindig, hogy lehet az élettársa is. A World of Warcraft világában csatangolnak, és olyan streamekereket vesznek célba, akik éppen élő adást tartanak. Képesek más szerverekre is átmenni, csakhogy végezzenek egyel. Ez nem képesség már, hanem betegség. Szaknyelven úgy hívják, hogy Exhibicionizmus, a magamutogatás vágya. Gyermekkorban az exhibicionizmus, mint ennek ellentéte a meglesés (voyeurizmus) még természetes. A felnőtt exhibicionista erre a gyermeki szintre esik vissza. Személyiségstruktúrájukat tekintve az exhibicionistáknál gyakori a gyengeelméjűség és a pszichopátia.

  • A pszichopata nem érez
  • A pszichopata nem szorong
  • Az antiszociális személyiségzavarban szenvedő nem tanul a hibájából

Képtalálat a következőre: „world of warcraft orc vs human wallpaper”

Ezek után rátérnék arra, ami miatt elindult ez az egész videó. Ez a két embernek nevezhető lény, összegyűjtötte csatlósait és elindultak streamer vadászatra.

Hogy Thorim vagy Hodir körül produkáltak-e valamit, arról nem tudok. Így ezt ki is hagynám. De Kologarn körül már nem így mentek a dolgok. Eleinte még jó mókának tűnt, hogy oké valaki leölt, el van nézve. De mi van akkor, ha minden egyes elkezdett tauri wowos élő adás alatt megcsinálják ezt akár többször is. Kologarn igyekezett nem foglalkozni velük, aminek a következménye az lett, hogy egy időre befejezték az állandó szekálást. Az is elképzelhető, hogy amiatt fejezték be, hogy Kologarn nézői, kiálltak a streamer mellett és védelmezték fejlődés közben. Minden tisztelet a nézőknek/rajongóknak, akik kiállnak egy streamer vagy videós mellett. De Elfmárk és bandája nem érdemel se tiszteletet, se megbecsülést, se semmit, akik azzal élik ki vágyaikat, hogy mások játékélményét elrontsák.

Kologarn a Tauri staffhoz fordult, akik nem igazán tehettek semmit se Elfmárkék ellen, mivel RPPvP szerverről volt szó, így hogyha leölték az pvp-nek minősül játékon belül. De az állandó farmolás ellen tehettek volna valamit. Hogy lett-e valami belőle, arról nem tudok.

Jómagam is streameltem elég sok taurit, főleg fejlődést. Eleinte én se tapasztaltam semmi különlegeset, leszámítva azt, hogy mennyien segítettek nekem is. Aztán amikor elértem a 86-os szintet onnantól kezdve elkezdődtek az események. Alig hogy elindítottam az élő adást, már jöttek körém olyan hordás karakterek, akik azért vannak, hogy lefarmoljanak. Próbálkoztunk a nézőimmel úgy is fejlődni, hogy közben bevédenek, de lehetetlen volt, mert mindig engem találtak meg Elfmárkék. Mondanom se kell, hogy amikor legyőztük Elfmárkékat, akkor nemcsak engem szidtak, de olyanokat is írtak wispbe, hogy: "Megölik az édesanyámat" , "megtalálnak az utcán és leszúrnak",  "nyugodtan hívjak több embert, majd őket is megölik",  stb... Ezek már nem egyszerű játékon belüli pvp- zések, hanem megfélemlítésekincidensek voltak a játékon belülHiába voltak nekem screenshotok, a tauri staff nagy ívben leszartaIRC-n hiába próbálkoztam kapcsolatot keresni, nem tehettek ellene semmit. Egyrészt emiatt se játszok már a Taurin és nem is streamelem többé.

Képtalálat a következőre: „wow naxx four horsemen”

Thorim ajánlott egy szervert, ami a Warmane volt. Gondoltam felnézek rá, de sorban kellett állni, hogy feljussak, ezért ugyebár mivel nem 1 napot akarok eltölteni, befizettem az örök vipet, ami 10 euró volt. Odamentem átjátszani, elkerülve ezeket az incidenseket Elfmárkék kapcsán.

Streameltem is Warmane-t, fel is húztam egy undeand maget, igaz az Icecrownon nagyban ment a world pvp is, így nem igazán voltam meglepve, hogy egy 10.000-es létszámú szerveren megölnek. Na de, amikor elértem a 80-as szintet kiderült, hogy a Blizzard elkezdte lelőni a tört wow streamereket. Erről egy cikket megtaláltok a honlapon, ide kattintva! Így a Warmane-t se streameltük tovább, ahogyan Kologarn, se Hodir se. Így bele vágtunk az eredeti WoW streamelésekbe. Én azért még streameltem Warmane-t egyrészt volt bátorságom, másrészt szinte egyáltalán nem érdekelt ez a Blizzard lelövi a tört wow streamereket. Gondoltam magamban, mi van akkor ha csak a magasabb feliratkozó számúakat lövik le, a kicsikkel meg nem foglalkoznak. Aztán végül magam is streameltem eredetit, de nem sokat. Mivel egy új szervert indítottak Warmanen, ez pedig az Outland volt, egy Burning Crusades szerver. Azonnal odapártoltam át, csak ezt már nem streameltem.

Közben pedig a Warmane Icecrown-ra megint sötét felhők telepedtek le. Ugyanis egy régi ellenségünk, újra feltűnt. Ez nem más volt, mint Elfmárk. Aki allis karaktert kezdett, így volt esélyem nekem is párszor megölni. Na de hogy ez ne legyen elég, a Tauri királya mellett még Warmane királyának is elnevezte magát. Legalábbis azt gondolta, hogy király, amíg Zul'drakban el nem vertem a pofáját, aminek következményeként lelőtte az élő adását. Egy lecke, hogy a fagyi visszanyal. Megfogadtam, hogyha egyszer lesz esélyem visszavágok, így is lett. Csak várni kellett a megfelelő alkalomra. A videót a cikk tetején találod! 

Képtalálat a következőre: „world of warcraft illidan wallpaper”

Elfmárkékról azt kell még tudnod, hogyha duelezel ellenük, akkor két szót ismernek és elég gyakran is használják. Ha legyőznek azt mondják rád "Vesztes", ha pedig te győzöd le őket, akkor azt mondják rád hogy "Hacker". Nem ismernek játékos társaival szemben semmiféle tisztelete, csak is a gyűlölet hajtja őket. Mordor orkjai csupán érző lények voltak, hozzájuk képest.

És, amikor azt hiszed, hogy nincs többé taurin Elfmárk, akkor tévedsz. Ugyanis újabb utód érkezett meg, nem más mint Silvergunx. Egyszer egy túlélő megkérdezte tőle, hogy miért csinálja ezt. Azt mondta: mert utálja a magyarokat. Ennek a túlélőnek a nevét titokban tartjuk a biztonság kedvéért.

További kellemes játékot kívánok mindenkinek! 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
A blogban még nem található bejegyzés.
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
Archívum
A blogban még nem található bejegyzés.
 
Látogatottság
Indulás: 2017-11-11
 
Óra
 
Call of Duty
 
Túlélős Játékok
 
FPS játékok
 
Stratégiai játékok
 
Szimulátor
 
Saját Linkek
 
Anime Gif

death note GIF

epic dragon ball z GIF

naruto shippuden GIF

 
Naptár
2018. Február
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
<<   >>
 
Segítő Linkek